Sari peste

gosix

GO!Six - PARIURI VIRTUALE

GO!Six este un pariu pe numere în cotă fixă, pe rezultatele unor evenimente ce se produc fără implicarea Organizatorului, evenimente generate aleatoriu de un sistem independent. Acestea sunt redate simultan şi pot fi vizualizate în toate agenţiile GO!Bet pe toată durata programului de lucru.

Evenimentele se desfășoară sub formă de extrageri, astfel dintr-un total de 48 de numere se extrag 35. Numerele se extrag pe rând și sunt afișate pe ecranul televizoarelor unul câte unul. Primele 5 numere extrase nu sunt însoțite de cote, dar următoarele 30 au afișate în dreptul lor cotele care determină calculul câștigului pe bilet.

Pariul GO!Six presupune indicarea corectă a cel puțin șase numere dintre cele 35 extrase, iar jucătorii pot opta pentru parierea a cel puțin șase, dar nu mai mult de zece numere pe un bilet.

  Ghid de pariere GO!Six Rezultate GO!Six
gorace

GO!Race - PARIURI VIRTUALE

Pariurile pe curse de câini sunt pariuri pe evenimente preînregistrate, transmise în agențiile GO!Bet, de pe un server independent și rulează pe toată durata programului de lucru.

La fiecare cursă participă 6(șase) câini, având înscrise numerele de concurs de la 1 la 6.

Cursele rulează la fiecare 5 minute, dintre care timp de patru minute se prezintă cotele pentru cursa următoare, iar în partea de jos a ecranului se afişează rezultatele ultimelor 3 curse – indicând primii doi clasaţi. Simultan, sunt indicate cotele pentru următoarea cursă atât pentru pariul simplu (câştigător) cât şi pentru pariul dublu (primii doi clasaţi).

O altă posibilitate de pariere este pariul sistem care permite parierea pe unul sau mai mulţi câini câștigători ai primului loc cât şi pe unul sau mai mulţi câini ai primelor două locuri.

  Ghid de pariere GO!Race Rezultate GO!Race