Sari peste

JACKPOT - GO!SIX ȘI GO!RACE

Jackpot-ul este un câștig suplimentar surpriză care se acordă pe biletele necâștigătoare pariate la GO!Six și GO!Race.

Jackpotul este atribuit de către sistemul de joc, într-un mod aleatoriu, prin desemnarea biletului necâștigător pariat pe unul dintre cele două produse virtuale. Câștigul suplimentar este alocat dintr-un fond de câștig constituit prin cumularea valorilor subunitare ale biletelor câștigătoare pariate la GO!Six și GO!Race. Astfel, presupunând că valoarea câștigului unui bilet este 173,59 lei, pe bilet va fi înscrisă suma posibil câștigătoare de 173 lei, iar în cazul în care biletul este câștigător clientul primește 173 lei, iar 0,59 lei sunt reținuți pentru constituirea fondului de Jackpot. Excepție de la această regulă fac doar biletele a căror valoare câștigătoare nu depășește suma de 2 lei.

Fii pe fază, vom acorda Jackpot la pariurile virtuale GO!Six și GO!Race cel puțin o dată pe săptămână!

Vezi mai multe câștigurigosix

Pariuri virtuale – GO!Six

GO!Six este un pariu pe numere în cotă fixă pe rezultatele unor evenimente generate aleatoriu de un sistem independent. Acestea sunt redate simultan şi pot fi vizualizate în toate agenţiile GO!Bet pe toată durata programului de lucru.

Evenimentele se desfășoară sub formă de extrageri, astfel dintr-un total de 49 de numere se extrag 35. Numerele se extrag pe rând și sunt afișate pe ecranul televizoarelor unul câte unul. Primele 5 numere extrase nu sunt însoțite de cote, dar următoarele 30 au afișate în dreptul lor cotele care determină calculul câștigului pe bilet.

Pariul GO!Six presupune indicarea corectă a cel puțin șase numere dintre cele 35 extrase, iar jucătorii pot opta pentru parierea a cel puțin șase, dar nu mai mult de zece numere pe un bilet.

  Ghid de pariere GO!Six Rezultate GO!Six
gorace

Pariuri virtuale – GO!Race

Pariurile pe curse de câini sunt pariuri pe evenimente preînregistrate, transmise în agențiile GO!Bet, de pe un server independent și rulează pe toată durata programului de lucru.

La fiecare cursă participă șase câini având înscrise numerele de concurs de la unu la șase, iar jucătorul poate miza pe victorie sau pe ordinea în care vor trece aceștia linia de sosire.

Cursele rulează la fiecare cinci minute, dintre care timp de patru minute se prezintă cotele pentru cursa următoare, iar în partea de jos a ecranului se afişează rezultatele ultimelor trei curse – indicând primii doi clasaţi. Simultan, sunt indicate cotele pentru următoarea cursă atât pentru pariul simplu (câştigător) cât şi pentru pariul dublu (primii doi clasaţi).

O altă posibilitate de pariere este pariul sistem care permite parierea pe unul sau mai mulţi câini câștigători ai primului loc cât şi pe unul sau mai mulţi câini ai primelor două locuri.

  Ghid de pariere GO!Race Rezultate GO!Race