Sari peste

Despre Noi


GOBet este un îndemn la distracție și câștiguri rapide. Ne propunem să construim comunități ale pariorilor în care distracția este cu volumul la maximum, animată de jocuri, câștiguri atractive și multă energie bună. 

GOBet, parte a grupului Superbet, beneficiază de experiența liderului de pe piața pariurilor din România în a asigura cele mai bune produse și servicii de pariere. Cu toate acestea, GOBet construiește o indentitate proprie, alegând un model comercial diferit, echipe de lucru proprii și un set de valori bine stabilit. 

Am dat lovitura de începere în ianuarie 2016, iar în primele două luni de la lansare am deschis în forță peste 50 de agenții partenere, iar dinamica de expansiune va continua în același ritm alert.  GOBet se dezvoltă pe două direcții: agenții proprii și agenții partenere de tip franciză. Locațiile proprii vor fi expresia afacerii de succes pe care GOBet o propune colaboratorilor săi. 

Startul distracției în toate agențiile GOBet a fost dat de pariurile sportive marca liderului de piață, cotele pariurilor sportive fiind cele mai bune, iar clienții ne întreabă curioși: <Chiar aveți cote ca la Superbet?> Pariurile pe loteriile internaționale beneficiază de cele mai bune cote cu cele mai mari șanse de câștig, iar jocurile virtuale marca GOBet (GO!Six si GO!Race) te țin cu sufletul la gură și te invită la câștiguri rapide.

În următoarele etape, diversificăm oferta sportivă, adăugăm pariurile live cu cea mai bogată ofertă și cele mai bune cote. Mai mult, introducem în premieră pentru piața din România un nou joc cu extrageri de numere. În curând vom sărbători și lansarea diviziei de online. Având toate acestea, promitem mult mai multe șanse de câștig, mai multe jocuri inovatoare - sursă de distrație doar în agențiile GOBet. Pe lângă cele menționate, bonusurile și pariurile speciale creează o ofertă unică, căreia îți este greu să-i reziști. 

Reinventăm distracția.Ambianța GOBet te invită la petrecerea timpului liber în agențiile noastre cu multă energie bună așa cum îți place. Te invităm să îți faci cunoștințe noi și să intri în clubul pariorilor GOBet. Te vom surprinde cu premii și te vom răsplăti pentru pariurile curajoase pe care le-ai jucat. 

Ne propunem să evoluăm în cel mai scurt timp și să ne poziționăm printre cei mai importanți jucători ai pieței. Acest considerent este motorul acțiunilor întregii echipe care se focalizează pe construcția de produse de pariere performante și inovatoare. În agențiile GOBet, găsești întotdeauna ceva nou care te invită la câștiguri și te face să revii pentru mai multe premii. 

Misiune


Dezvoltăm rețeaua de agenții GOBet la nivel național astfel încât să ajungem liderul pieței de agenții partenere de tip franciză din domeniul jocurilor de noroc. Ne bazăm pe infrastructura liderului de piață care a reușit să redefinească standardele de calitate în industria pariurilor sportive și să stabilească încredere la nivelul jucătorilor și al partenerilor de afaceri.  Prin dezvoltarea la nivel național aducem mai aproape de casa jucătorilor pariurile GOBet și dăm tuturor posibilitatea de a-și crea propria agenție de pariuri.

Valorile noastre


Integritate 

Relațiile stabilite de către compania noastră au la bază cinstea și corectitudinea. Prin comportamentul şi calitatea activităţii depuse de către echipa noastră dorim construirea și întreținerea unor relații pe termen lung atât față de jucători cât și față de toți partenerii de afaceri. 

Pasiune și distracție

Reinventăm distracția în pariuri! Suntem pasionați de sport, de jocuri și petrecerea timpului liber într-un mediu de calitate și tocmai aceste lucruri dorim să le oferim tuturor celor ce împărtășesc același entuziasm pentru jocuri, poftă de viață și distracție.